РФ не хоче відходити від парадигми безперспективного мислення - Климпуш-Цинцадзе

Середа, 26 жовтня 2016, 19:24

Західні санкції через російську анексію Криму та агресію на Донбасі мають тривати, оскільки ситуація не покращується.

Про це заявила віце-прем’єр із європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе під час Варшавського безпекового форуму, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

"Росія не знає іншого мислення, крім безперспективного мислення, і вони не хочуть виходити з цієї парадигми. Вони захопилися своїм успіхом після нелегальної анексії Криму. Санкції, які були введені ЄС та іншими партнерами проти Росії, були адекватної реакцією на порушення міжнародних норм", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

"На жаль, ситуація останнім часом не покращується – не в українській кризі, Україну окуповують та атакують. Це не українська криза, у нас не громадянська війна. Це російська агресія. Тому для нас дуже важливо бути впевненими, що санкції будуть продовжені", - підкреслила віце-прем’єр.

Нагадаємо, 7 вересня Міністерство торгівлі США розширило список санкцій компаній, проти яких введені санкції у зв’язку з агресією проти України.

15 вересня Рада Євросоюзу ухвалила рішення продовжити на півроку санкції проти 146 осіб та 37 організацій за агресію проти України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.