Зустріч Трампа з королевою Єлизаветою відбудеться влітку наступного року - ЗМІ

Понеділок, 21 листопада 2016, 15:41

У Британії планують запросити новообраного президента США Дональда Трампа на зустріч з королевою Британії Єлизаветою ІІ влітку наступного року. Єлизавету розглядають як "секретну зброю" для зміцнення відносини між країнами.

Про це повідомляє The Telegraph.

Міністри Британії вважають королеву "секретною зброєю", і тому прем'єр Тереза Мей використає державний візит задля зміцнення "особливих відносин" між Великою Британією і США.

Як повідомляє видання, Трамп під час телефонної розмови минулого тижня з Мей повідомляв, що його покійна мати, шотландського походження, була "великою шанувальницею" королеви.

"Королева - це ключ в даному випадку. Вона не секретна зброя, вона найбільша зброя, яку можна мати. Найджел Фарадж не може перевершити королеву (перед Трампом - Ред.)", - сказало джерело виданню.

Зазначається, що офіційне запрошення буде зроблено після інавгурації 20 січня.

Раніше повідомлялося, що провідний учасник кампанії за вихід Великої Британії з ЄС євроскептичний політик Найджел Фарадж зустрівся із новообраним президентом США Дональдом Трампом.

Нагадаємо, новообраний президент США Дональд Трамп під час розмови з прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей зробив їй досить незвичне запрошення приїхати з візитом.

За даними стенограми 10-хвилинної розмови, розшифровка якої опинилася в ЗМІ, Трамп сказав британському прем’єру: "Якщо ви будете в США, дайте мені знати".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: