Путін та Ердоган обговорили ситуацію, пов'язану із загибеллю турецьких військових

Субота, 26 листопада 2016, 10:06

Між президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та президентом РФ Володимиром Путіним відбулась телефонна розмова, під час якої сторони обговорили ситуацію, пов'язану із загибеллю напередодні на півночі Сирії турецьких військових внаслідок атаки сирійського уряду.

Про це повідомляє Turkish Minute.

Ердоган сказав Путіну, що Туреччина поважає територіальну цілісність Сирії і що операція, яка розпочалася в серпні, щоб відтіснити бойовиків ІДІЛ від кордону, є доказом рішучості Туреччини у боротьбі з терористами.

Як повідомляє Reuters, Ердоган та Путін обговорили ситуацію, що пов'язана із загибеллю в Сирії турецьких військових поблизу міста аль-Баб внаслідок атаки авіації сирійського уряду. 

Повідомляється, що у Кремлі заявили, що розмова щодо Сирії була конструктивною, і що обидві сторони домовилися продовжити активний діалог з метою координації зусиль по боротьбі з міжнародним тероризмом.

Раніше повідомлялося, що троє турецьких солдатів загинули, ще сім були поранені в результаті атаки на півночі Сирії.

Нагадаємо, у Туреччині заявили, що підозрюють уряд Сирії в причетності до загибелі трьох турецьких військових, які загинули внаслідок авіаударів на півночі Сирії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: