У Німеччині затримали мігранта за підозрою у зґвалтуванні

Вівторок, 6 грудня 2016, 18:05

У Німеччині поліцейські затримали мігранта з Іраку за підозрою у зґвалтуванні, за кілька днів після того, як було затримано афганського підлітка за підозрою у зґвалтуванні та вбивстві 19-річної студентки.

Про це повідомляє Reuters.

У поліції повідомили, що 31-річний мігрант з Іраку був затриманий в гуртожитку для біженців у понеділок, 5 грудня, за підозрою в зґвалтуванні студентки з Китаю та у спробі зґвалтування ще двох осіб у західному місті Бохум.

Повідомляється, що наразі тривають прокурорські перевірки щодо того, чи не були вчинені підозрюваним, який відкидає всі звинувачення, ще інші злочини.

Уряд ФРН застерігає від політичних реакцій на ці злочини.

Такі два випадки можуть спричинити сильні антимігрантські настрої в Німеччині, куди минулого року прибуло приблизно 890 тисяч людей із країн Близького Сходу, Африки та інших континентів.

Нагадаємо, нещодавно афганський підліток був заарештований за підозрою в зґвалтуванні і вбивстві 19-річної студентки в Німеччині. Жертва була дочкою високопоставленого чиновника Єврокомісії.

Після цього віце-канцлер Німеччини Зігмар Габріель звернувся до громадян та політиків з проханням уникати "провокацій та пропаганди" після того, як був затриманий підліток з Афганістану за підозрою у зґвалтуванні та вбивстві студентки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.