Триває третя хвиля конкурсу на висвітлення євротематики для регіональних ЗМІ

Четвер, 8 грудня 2016, 11:32

"Європейська правда" та Інститут економічних досліджень та політичних консультацій продовжують прийом заявок в рамках фінансованого ЄС проекту "Просування реформ в регіони".

Регіональні медіа можуть отримати грант у розмірі до 375 тис. гривень на висвітлення тематики євроінтеграційних реформ.

Конкурс для ЗМІ є постійним.

Черговий останній термін прийняття заявок – 16 січня 2017 року.

До участі в конкурс запрошуються друковані, аудіовізуальні та інтернет-ЗМІ, які мають регіональну спрямованість (редакція та/або основна аудиторія перебуває не в Києві, а в одному з регіонів).

Мета конкурсу – створення і розвиток потенціалу регіональних ЗМІ для висвітлення питань, пов'язаних з відносинами України та Євросоюзу, впровадження Угоди про асоціацію з ЄС, інших зобов’язань України перед ЄС, для інформування суспільства про сутність європейської інтеграції та європейських цінностей, а також для просування реформ в регіональному вимірі.

Фінансовий донор не втручатиметься у редакційний процес переможців конкурсу. Натомість "Європейська правда" забезпечуватиме переможцям консультаційну підтримку – навчання і постійний менторинг в рамках підготовки цих матеріалів. Найкращі з них будуть републіковані на сайті ЄвроПравди із зазначенням першоджерела.

Детальнішу інформацію щодо оформлення заявок можна побачити тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.