Ган: ЄС повинен невідкладно надати заслужений безвіз Україні і Грузії

Оновлено
Четвер, 8 грудня 2016, 13:59

Єврокомісар з питань політики сусідства і переговорів про розширення Йоганес Ган вітає затвердження законопроекту щодо впровадження механізму призупинення безвізового режиму ЄС з третіми країнами Комітетом Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) і закликає ЄС без зволікань надати безвіз Україні і Грузії.

Про це він написав у своєму Твіттері.

"Візова лібералізація для України та Грузії: вітаю сьогоднішню домовленість по механізму призупинення, підтриману більшістю комітету з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ", - йдеться у повідомленні.

"Я щасливий, що наша невтомна праця приносить плоди! Тепер ЄС повинен невідкладно надати заслужений безвізовий режим громадянам України і Грузії" - додав Ган.

Нагадаємо, комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) затвердив законопроект щодо впровадження механізму призупинення безвізового режиму ЄС з третіми країнами.

Раніше повідомлялося, що комітет постійних представників країн ЄС (Coreper) затвердив від імені Ради ЄС компромісний текст, погоджений з Європейським парламентом, щодо механізму призупинення безвізового режиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.