Україна отримала "гарні сигнали" від ЄК щодо швидкого підписання "відкритого неба" - Омелян

Четвер, 12 січня 2017, 16:31

Україна отримала "гарні сигнали" з боку Єврокомісії щодо ймовірного швидкого підписання угоди про спільний авіаційний простір між Україною та Європейським Союзом. 

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час наради з питань регіональної політики з представниками уряду та головами обласних адміністрацій під головуванням президента України Петра Порошенка в Одесі, передає УНІАН.

"Ми маємо радісну звістку з Брюсселя. Мені дуже приємно, що за підсумками візиту президента України в Брюссель, який був наприкінці минулого року, активної роботи і МЗС, і Міністерства інфраструктури ми маємо гарні сигнали з боку Єврокомісії, що дуже ймовірне швидке підписання "відкритого неба" між Україною та ЄС", - заявив міністр.

За словами Омеляна, "зараз усе залежить від наших європейських партнерів, і як тільки буде підписана угода, Україна отримає безперешкодний доступ для наших авіакомпаній (в ЄС) і європейських компаній в Україну для польотів".

Раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян розраховує на підписання угоди про спільний авіапростір з ЄС у 2017 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.