Безвіз з ЄС повністю змінить правила гри на ринку - представник Wizz Air

Вівторок, 24 січня 2017, 14:17

Корпоративний директор авіакомпанії Wizz Air Оуен Джонс вважає, що запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС повністю змінить правила гри у сфері авіаперевезень.

Про це Джонс заявив в інтерв'ю виданню "Українські новини".

За словами Джонса, з реалізацією безвізового режиму між Україною та ЄС пасажиропотік буде зростати.

"Згідно з нашими прогнозами, український ринок продовжить відновлюватися, і ми будемо продовжувати працювати з українськими аеропортами. Сьогодні ми раді повідомити про новий маршрут", - заявив Джонс.

Зазначимо, що нещодавно авіакомпанія Wizz Air анонсувала відкриття рейсу зі Львова до Вроцлава та з Києва до Нюрнберга, Варшави й Копенгагена.

"У нас було багато рейсів до Італії, Іспанії, Німеччини, Великої Британії, але зараз ми не можемо повідомити, які саме з них знову почнуть виконуватися", - сказав Джонс.

Проте, за його словами, авіакомпанія буде продовжувати співпрацю з міжнародним аеропортом "Львів" ім. Данила Галицького й буде розглядати перспективи роботи за іншими маршрутами до нових пунктів призначення, враховуючи наявний попит з боку українських пасажирів.

"У минулому Wizz Air працював в кількох аеропортах (Київ, Львів, Донецьк, Харків, Сімферополь - Ред.) в Україні, пропонуючи різні лоу-кост рейси по всій Європі. Ми підтверджуємо свою готовність й далі розширювати мережу маршрутів", - додав Джонс.

Проте на даний момент в авіакомпанії не можуть анонсувати, де ще в Україні будуть розміщуватися бази.

"Для нас основні виклики на цьому ринку - це лібералізація авіапризначень, якісна інфраструктура і комерційний підхід до ціноутворення", - заявив корпоративний директор авіакомпанії.

Джонс також повідомив, що на 2017 рік у компанії Wizz Air передбачена реалізація понад 700 тис. посадкових місць, а завантаження літаків Wizz Air становить близько 75-85%.

Нагадаємо, з квітня цього року лоукостер Wizz Air буде здійснювати польоти з аеропорту Львів ім. Данила Галицького.

Як відомо, у листопаді Wizz Air почав виконувати польоти за двома новими маршрутами з Києва в Ганновер (Німеччина) і Вроцлав (Польща).

Раніше компанія Wizz Air оголосила про запуск нового маршруту з Києва до Братислави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.