В Італії затримали 4 підозрюваних в організації мережі торгівлі людьми

Середа, 25 січня 2017, 16:39

Італійська поліція у середу затримала чотирьох чоловіків, підозрюваних в організації мережі для торгівлі людьми, контрабанди людей з Африки в Європу та примусу жінок до сексуального рабства після прибуття в Італію.

Про це повідомляє Reuters.

Ще двоє чоловіків були затримані за підозрою в наданні фінансової підтримки мережі та у незаконному збуті наркотичних засобів.

Повідомляється, що група, яка розташовувалася в Падуї в Північній Італії, мала спільників в Нігерії, Лівії та Сицилії.

За словами поліції, мережа проводила "вкрай вигідні" операції.

Завдяки телефонним розмовам між членами мережі та торговцями людьми в Лівії вдалося виявити велику кількість людей, які прагнули потрапити до Європи, але натомість попадали в полон у лівійській столиці Тріполі, де перебували у жахливих умовах.

"Їх тримали разом у неволі, поки йшли переговори щодо ціни та поки не була здійснена оплата (для морської подорожі). Під час цього часу вони піддавалися всім видам насильства, від голоду до побиття, сексуального насильства", - заявили представники поліції.

Повідомляється, що поліція почала розслідування ще у червні 2016 року після того, як нігерійська дівчинка повідомила співробітникам поліції про умови прибуття в Італію та перебування в полоні, де її примушували займатися проституцією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.