Депутат парламенту Британії запросив на прийом пропагандистів РФ - ЗМІ

Неділя, 29 січня 2017, 18:01

Марія Захарова, речниця російського МЗС, а також редактор пропагандистського Russia Today Маргарита Симонян, отримали запрошення на урочистий прийом у палаті Громад британського парламенту, який має відбутися завтра, 30 січня.

Про це пише Daily Mail.

"Російський політтехнолог і речниця Путіна Марія Захарова, яка назвала нинішнього міністра закордонних справ Британії "нікчемним", є почесними гостями на прийомі у Палаті Громад", – йдеться у повідомленні.

На один із заходів під назвою "Обговорення мʼякої сили в Палаті Громад", який організовує депутат парламенту від консерваторів польського походження Деніел Кавчинський, були запрошені одна з головних пропагандисток Кремля, а саме Марія Захарова і редактор пропагандистського телеканалу Russia Today Маргарита Симонян.

Видання повідомляє, що вони мають бути присутні на завтрашній дискусії.

Такі дії Кавчинського, якого вже давно звинувачують в прихильності до політики Путіна, викликали обурення глав британського МЗС Бориса Джонсона.

"Борис Джонсон розлючений від того що Марія Захарова буде присутня на прийомі", – пише видання. 

У запрошенні, надісланому депутатам від імені Кавчинського говориться про те, що він "з приємністю запрошує до участі у панельній дискусії, де він (Кавчинський – ред..) буде мати співведучу з Russia Today".

"Також у запрошенні депутат називає іншу "зірку російської пропаганди" Марію Захарову, повним титулом – директор Департаменту інформації і друку міністерства закордонних справ Російської Федерації", – відзначає видання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.