Посольство України в Британії потролило пропагандиста Грема Філліпса

П'ятниця, 10 лютого 2017, 14:10

Посольство України в Британії потролило відомого проросійського провокатора і пропагандиста, британця Грема Філліпса.

Так, Грем Філліпс звернувся до посольства з офіційними запитом на ітервʼю з послом України Наталею Галібаренко і вирішив про це нагадати у Twitter українського дипломатичного представництва.

"Вітаю, посольство України в Лондоні! Я написав офіційний запит на інтерв'ю з послом Наталею Галібаренко, і я чекаю на вашу відповідь", - написав Філіпс. 

У відповідь українське посольство "запросило" Філліпса на інтервʼю до будівлі Служби безпеки України за адресою: Київ, вул. Володимирська, 33. Як відомо, саме за цією адресою знаходиться головний офіс СБУ.

"Грехем Філліпс! Ми готові провести з Вами "інтерв'ю" в Києві, за адресою: вул. Володимирська, 33 - Служба безпеки України", - йдеться у відповіді посольства.

Нагадаємо, у липні 2014 року Служба безпеки України затримала Філліпса і ухвалила рішення про його видворення за межі України із забороною в'їзду на три роки.

При цьому сам Філліпс спочатку стверджував, що йому не загрожує депортація. Після цього він повернувся до Росії, а звідти - на Донбас і продовжив роботу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.