В Міноборони РФ заявили, що бойовики ІДІЛ знову звозять вибухівку до Пальміри

Понеділок, 13 лютого 2017, 10:35

В Міноборони Росії заявили, що бойовики "Ісламської держави" мають намір доправити в сирійську Пальміру вибухівку, щоб завдати максимальні пошкодження архітектурним пам'яткам перед своїм відступом з міста.

Про це заявили в прес-службі Міноборони РФ, передає ТАСС.

"На тлі успішного просування сирійських військ до Пальміри, російськими безпілотними засобами зафіксована чергова активізація руху вантажних автомобілів терористів в районі стародавнього міста.

Це свідчить про наміри ІДІЛ доправити вибухівку, щоб максимально зруйнувати давні архітектурні пам'ятки перед своїм відступом", - йдеться в повідомленні відомства.

Також на своєму каналі в YouTube російське Міноборони опублікувало відео, яке демонструє знищення бойовиками ІДІЛ пам'яток Пальміри.

Раніше повідомлялося, що бойовики терористичного угрупування "Ісламська держава" зруйнували частину Римського амфітеатру у стародавньому сирійському місті Пальміра.

Нагадаємо, у грудні 2016 року бойовики ІДІЛ знову захопили стародавнє сирійське місто Пальміра, незважаючи на удари російської авіації і військ сирійського уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.