У Туреччині затримали понад 50 підозрюваних у торгівлі наркотиками

Вівторок, 14 лютого 2017, 14:59

В результаті операції з боротьби з розповсюдженням наркотиків були затримано 58 підозрюваних в причетності наркобізнесу.

Про це повідомляє Anadolu з посиланням на дані поліції.

Відомо, що в спецоперації брали участь близько 2500 співробітників поліції, включаючи спецназ, співробітники відділу по боротьбі з контрабандою та спеціальні оперативні групи. Були проведені  обшуки за 15 адресами в Анкарі.

В результаті рейду були вилучені майже два кілограми конопель, 577 грамів героїну, 220 грамів кокаїну, шість одиниць нелегальної вогнепальної зброї та 40 набоїв до неї, дві неліцензійні мисливські рушниці, 1 565 пачок контрабандних сигарет і 22 725 турецьких лір готівкою (близько 6 200 дол. – ред.), "отриманих від продажу наркотиків".

Губернатор Анкари Еркан Топака також повідомив журналістам, що продаж і вживання наркотиків є найбільшою загрозою для громадського порядку.

Він також прокоментував антитерористичну операцію, що триває нині в столиці Туреччини, заявивши, що загалом з 10 лютого затримані 113 підозрюваних у тероризмі, серед них 36 підозрювані у причетності до діяльності Робітничої партії Курдистану і 67 підозрюваних до діяльності ІДІЛ.

Ще 10 осіб підозрюються у зв'язках з Марксистсько-ленінською комуністичною партією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.