Греція планує призначити компанію Ротшильдів консультантом з боргів - ЗМІ

Вівторок, 14 лютого 2017, 17:01

Уряд Греції планує призначити компанію Ротшильдів консультантом з питань обслуговування своїх боргів перед групою міжнародних кредиторів.

Про це пише Financial Times.

"Уряд Греції збирається призначити компанію Ротшильдів консультантом зі своїх боргів, оскільки країна намагається покласти край тривалому протистоянню кредиторів і уникнути дефолту", – йдеться у повідомленні видання.

"Згідно з планом, компанія Ротшильдів буде консультувати країну по всіх напрямках своєї заборгованості, включаючи переговори з кредиторами, можливе включення до програми Європейського центрального банку з придбання облігація на €80 млрд і відновлення продажу грецьких державних облігацій", – цитує видання обізнаних зі станом справ осіб.

"Очікується, що у тому випадку, якщо Греця відновить доступ на глобальні ринки запозичень, то уряд виплатить Ротшильдам бонус", – додали компетентні джерела видання.

Видання наголошує, що у випадку призначення, Ротшильди замінять американський Інвестиційний Банк Lazard, який був консультантом країни від 2012 року.

Financial Times відзначає, що і міністерство фінансів Греції і Ротшильди наразі відмовилися від коментарів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.