Трамп прокоментував інформацію про контакти Флінна з Росією

Середа, 15 лютого 2017, 14:57

Президент США Дональд Трамп прокоментував інформацію, яка з'явилася у різних американських ЗМІ до та після відставки радника з національної безпеки Майкла Флінна, зокрема щодо контактів його помічників з розвідкою РФ.

Про це він написав у своєму Twitter.

"ЗМІ фейкових новин з'їжджають з глузду зі своїми теоріями змови та сліпої ненависті. MSNBC та CNN дивитися не можна. Fox&Friends - чудові", - написав він.

"Цей нонсенс, пов'язаний з Росією, є просто спробою прикрити численні помилки, зроблені в програшній кампанії Гілларі Клінтон", - написав він.

Він також написав, що інформація про розмову між Майклом Флінном і послом РФ, що стала причиною відставки його помічника, була передана незаконно пресі джерелами в американських спецслужбах.

"Інформація була незаконно надана провальним NY Times та Washington Post розвідувальним співтовариством (АНБ та ФБР?).Так само, як і Росія", - додав він.

Нагадаємо, за інформацією CNN, під час виборчої кампанії консультанти високого рівня, близькі до теперішнього президента США Дональда Трампа, були на постійному зв'язку з росіянами - теперішніми та колишніми представниками спецслужби, які відомі американській розвідці.

Як відомо, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку ввечері 13 лютого.

Інформація про його відставку з'явилася після того, як стало відомо, що міністерство юстиції США попередило адміністрацію Трампа в січні, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій з російським послом і що він є потенційно уразливий для шантажу з боку Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.