ЄС надає Україні додатково 18 млн євро допомоги в надзвичайних ситуаціях

Понеділок, 20 лютого 2017, 11:00

Єврокомісар з питань гуманітарної допомоги Христос Стиліанідіс оголосив про надання допомоги в надзвичайних ситуаціях для українського народу у розмірі 18 млн євро.

Про це йдеться у статті Стиліанідіса, опублікованій на сайті "Європейської правди".

За його словами, в Україні "гуманітарні потреби й досі залишаються неймовірно високими: за деякими даними, 3,8 млн людей потребують допомоги".

"Сьогодні я оголошую про допомогу в надзвичайних ситуаціях для українського народу у розмірі 18 млн євро. Це – на додачу до гуманітарної допомоги й допомоги на якнайшвидше відновлення у розмірі 381 млн євро, які ЄС і його країни-члени надали Україні від початку кризи", - повідомив Стиліанідіс.

Зазначимо, що поточного тижня Стиліанідіс вчетверте з часу обрання європейським комісаром з гуманітарної допомоги й управління у кризових ситуаціях перебуває з візитом в Україні.

"Мій сьогоднішній візит є свідченням тієї підтримки, яку Європейський Союз продовжує надавати усім українцям, ураженим жахливим конфліктом, – по обидва боки лінії розмежування", - заявив він.

Детальніше читайте у статті єврокомісара Стиліанідіса на сайті "Європейської правди": "ЄС не дозволить, аби про кризу в Україні забули". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.