Трамп критикує ФБР, яке не може знайти тих, хто розкрив секретні дані

П'ятниця, 24 лютого 2017, 16:06

Президент США Дональд Трамп розкритикував Федеральне бюро розслідувань, заявивши, що агентство не в змозі зупинити людей від розкриття інформації, що стосується національної безпеки та закликав негайно знайти причетних до витоку інформації.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"ФБР абсолютно не в змозі зупинити тих, хто займається витоком інформації щодо національної безпеки, та які проникли в наш уряд вже давно.

Вони не можуть навіть знайти тих, хто займається витоком в самому ФБР. Секретна інформація передається у ЗМІ, що може мати руйнівний вплив на США. Негайно знайти", - написав він.

Нагадаємо, ФБР відхилило недавнє прохання Білого дому публічно спростовувати повідомлення ЗМІ про зв'язки між радниками Дональда Трампа та росіянами, про які стало відомо американській розвідці під час президентської кампанії 2016 року.

Як відомо, у ЗМІ з'явилася інформація, що під час виборчої кампанії консультанти високого рівня, близькі до теперішнього президента США Дональда Трампа, були на постійному зв'язку з росіянами - теперішніми та колишніми представниками спецслужби, які відомі американській розвідці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.