Трамп звинуватив Обаму у витоках інформації у ЗМІ

Вівторок, 28 лютого 2017, 09:56

Президент США Дональд Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму в організації витоку інформації в ЗМІ.

Про це Трамп заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Я думаю, що Обама стоїть за цим, тому що його люди точно стоять за цим. Деякі витоки, які ймовірно виходять від цієї групи, справді серйозні, тому що вони стосуються питань національної безпеки", - сказав Трамп.

Він також зазначив, що вважає Обаму причетним до організації протестів проти Республіканської партії, які пройшли в лютому в багатьох американських містах. За його словами, такі дії з боку Обами були викликані політичною боротьбою.

Раніше Трамп розкритикував ФБР, заявивши, що бюро не в змозі зупинити людей від розкриття інформації, що стосується національної безпеки та закликав негайно знайти причетних до витоку інформації.

Нагадаємо, ФБР відхилило недавнє прохання Білого дому публічно спростовувати повідомлення ЗМІ про зв'язки між радниками Дональда Трампа та росіянами, про які стало відомо американській розвідці під час президентської кампанії 2016 року.

Як відомо, у ЗМІ з'явилася інформація, що під час виборчої кампанії консультанти високого рівня, близькі до теперішнього президента США Дональда Трампа, були на постійному зв'язку з росіянами - теперішніми та колишніми представниками спецслужби, які відомі американській розвідці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.