У Лондоні кілька тисяч людей вийшли на вулиці через Трампа

Фото
Субота, 4 лютого 2017, 17:12

У Лондоні проходить багатотисячний протест проти указу президента США Дональда Трампа щодо заборони в'їзд у США громадянам семи країн, а також проти його візиту до Британії.

Про це повідомляє The Telegraph.

"Тисячі протестувальників вийшли на вулиці, щоб закликати Терезу Мей припинити "таємну змову" з Дональдом Трампом", - зазначає видання.

Повідомляється, що демонстранти закликають прем'єр-міністра Британії відмовити Трампу у державному візиті в Британію.

Учасники маршу, що організований "Stop the War Coalition", "Stand Up to Racism" та "Muslim Association of Britain" та іншими, пройшлися від Посольства США в центрі Лондона у напрямку Даунінг-стріт.

 Фото з сайту - The Guardian
 Фото з сайту - The Guardian
 Фото з сайту - The Guardian
 Фото з сайту - The Guardian

Повідомляється, що протестувальники розмахували плакатами, заявляючи - "Мусульмани не будуть "цапами-відбувайлами", "Ні - війні, ні - Трампу", та скандували "Тереза Мей, ганьба тобі".

Раніше повідомлялося, що британський уряд не скасує державний візит до країни президента США Дональда Трампа, оскільки такий крок "перекреслить" усі домовленості, досягнуті британським прем'єр-міністром Терезою Мей під час її візиту до США.

Нагадаємо, депутати парламенту Великої Британії 20 лютого проведуть дебати щодо того, чи надавати дозвіл на державний візит до країни президенту США Дональду Трампу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.