ЄС повинен наполягати на негайному припиненні вогню - депутат Бундестагу

Понеділок, 6 лютого 2017, 10:32

Марілуїза Бек, депутат Бундестагу, член ПАРЄ, заявила, що Європа повинна наполягати на негайному припиненні вогню в Україні.

Про це йдеться у статті Марілуїзи Бек на сайті ЄвроПравди.

Як повідомлялося, з 29 січня в районі Авдіївки почалося загострення ситуації: бойовики застосовують установки "Град" і танки. Є вбиті і поранені.

Зазначимо, що в Європейському парламенті сьогодні, 6 лютого, розглянуть загострення ситуації в Авдіївці Донецької області.

"Зараз не час робити припущення про зміст телефонної розмови між президентами Путіним і Трампом. Зараз не час будувати здогади про те, чи випадково з цією розмовою збіглися військові дії бойовиків, підтримуваних Росією. У ці дні рішучість ЄС необхідна більше, ніж будь-коли", - заявила вона.

Депутат вважає, що ЄС має показати, у нього достатньо сили волі, щоб компенсувати нинішню непередбачуваність політики США, та наполягати на негайному припиненні вогню.

"Він (Брюссель - Ред.) повинен дати Кремлю і бойовикам чіткий політичний сигнал, що кожна подальша негуманна дія матиме наслідки", - йдеться у статті.

Нагадаємо, Марілуїза Бек, депутат Бундестагу, член ПАРЄ, заявила, що ЄС повинен згуртовано і впевнено представляти позицію збереження санкцій проти РФ у Вашингтоні.

Детальніше читайте у статті Марілуїзи Бек, депутата Бундестагу, члена ПАРЄ, спікера фракції "Союз 90/Зелені" з політики у Східній Європі, на ЄвроПравді: Кремль відновив війну проти України, якою має бути реакція ЄС? Колонка депутата Бундестагу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.