Автор постанови про "геноцид" на Волині став віце-міністром оборони Польщі

Середа, 1 березня 2017, 12:20

Депутат Сейму від керівної партії Польщі "Право і Справедливість" Міхал Дворчик призначений заступником міністра оборони Польщі Антоні Мацеревича.

Про це повідомляє TVN24.

Дворчик був призначений в понеділок рішенням міністра оборони Польщі Антоні Мацеревича. Церемонія призначення відбулася під час заходів на честь Національного дня пам'яті "Проклятих Солдатів" у Варшаві.

Видання відзначає, що Дворчик у міністерстві буда відповідати в першу чергу за формування нового роду військ Польщі – військ територіальної оборони, які були створені на початку 2017-го року.

Міхал Дворчик віком 42 роки є депутатом від вересня 2015 року. Родом з Варшави, працював в органах місцевого самоврядування в Мазовецькому воєводстві.

З вересня 2016 року Дворчик був є членом парламентського комітету з оборони, пізніше очолював комісію по зв'язках із співвітчизниками за кордоном, звідки звільнився 23 лютого.

Додамо, українцям Дворчик відомий, в першу чергу тим, що він є автором резолюції "Про встановлення 11 липня Днем пам’яті поляків, жертв геноциду, вчиненого ОУН-УПА".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.