Телекомпанії з Рівного та Маріуполя отримають гранти на інформування про євроінтеграцію

П'ятниця, 10 березня 2017, 11:04

Маріупольська телерадіокомпанія ТВ-7 та ТРК "Сфера-ТВ" з Рівного отримають гранти на реалізацію проектів з інформування про євроінтеграційні реформи.

Обидва медіа було відібрано за результатами конкурсу "ЗМІ та проєвропейські зміни в Україні", який проводять спільно "Європейська правда" та Інститут економічних досліджень і політичних консультацій.

ТВ-7 та "Сфера ТВ" стали переможцями третьої хвилі конкурсу. Загалом вже десять медіа з різних куточків України отримали або отримають кошти на реалізацію євроінтеграційних проектів.

Конкурс "ЗМІ та проєвропейські зміни в Україні" є частиною ширшого проекту під назвою "Просування реформ в Україні", який фінансується Європейським Союзом. Проект передбачає також конкурси та, відповідно, фінансування грантових проектів для організацій громадянського суспільства.

Незабаром буде оголошено про нову хвилю прийому заявок на отримання фінансування від регіональних ЗМІ. Тим часом кілька днів залишилося до завершення окремого  конкурсу для радіостанцій.

Максимальний розмір гранту для ЗМІ в рамках проекту "Просування реформ в регіони" становить 375 тисяч гривень, для громадських організацій - 750 тисяч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.