Верховна Рада може ратифікувати угоду про ЗВТ з Канадою 14 березня

П'ятниця, 10 березня 2017, 20:57

Верховна Рада Україна розгляне питання ратифікації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою 14 березня.

Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська на своїй сторінці у Facebook.

Микольська повідомила, що до порядку денного Верховної Ради 14 березня внесено Проект Закону про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою.

"Віримо у позитивне проведення ратифікації, адже для українських експортерів відкриються нові можливості розширення бізнесу і будуть діяти численні преференції", - написала вона.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада ратифікує угоду про зону вільної торгівлі між Україною і Канадою в найближчі тижні.

Як повідомлялося, 11 липня 2016 року під час візиту прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо в Україну було підписано угоду про створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою.

17 листопада президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект "Про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою", визначивши його як невідкладний.

Нагадаємо, нещодавно Верхня палата парламенту Канади (Сенат) підтримала у другому читанні ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою. Тепер документ переданий до профільного комітету, після чого відбудеться остаточне голосування у третьому читанні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.