Зустріч Меркель і Трампа перенесена на 17 березня

Понеділок, 13 березня 2017, 19:59

Запланований на 14 березня візит канцлера Німеччини Ангели Меркель до Вашингтона, де вона мала вперше зустрітися з новим президентом США перенесений на 17 березеня.

Про це у своєму Twitter пише агенція Reuters.

"Білий дім заявив, що зустріч Трампа з Німеччини Меркель відкладено до 17 березня у зв'язку з погодними умовами", – йдеться у повідомленні.

Пізніше Reuters повідомив, що інформацію про перенесення візиту журналістам, які мали би її супроводжувати, підтвердила сама Меркель. За її словами зустріч з президентом США Дональд Трамп була відкладена через зимовий шторм, що, як очікується, має швидко досягнути північного сходу США.

"Меркель розповіла, що Трамп позвонив їй, аби попередити про серйозність загрози від шторму", – йдеться у повідомленні.

"Поїздка відміняється", – сказала вона журналістам.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель мала здійснити офіційний візит до США 14 березня.

Раніше повідомлялося, за даними Reuters, президент США Дональд Трамп буде просити у канцлера Німеччини Ангели Меркель поради щодо того, як США можуть допомогти у врегулюванні конфлікту на сході України, та як взаємодіяти з російським президентом Володимиром Путіним.

Відзначимо також, 13 березня, напередодні візиту, Ангела Меркель заявила, що сподівається на конструктивні переговори з президентом США Дональдом Трампом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.