В Україні запустили сайт про вільну торгівлю з Канадою

Вівторок, 14 березня 2017, 14:06

Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій CUTIS запустив сайт, присвячений вільній торгівлі та економічній співпраці України та Канади.

Відвідати веб-ресурс можна за посиланням cutisproject.org.

Повідомляється, що окрім новин на сайті публікуватимуться свіжі можливості для виходу на канадський ринок, інтерв’ю з експертами, інформація щодо подій для експортерів, історії успіху українського малого та середнього бізнесу в Канаді, а також аналітичні статті для експортерів.

"Діяльність канадсько-українського проекту CUTIS спрямована на зменшення рівня бідності в Україні й підвищення сталого економічного розвитку шляхом збільшення українського експорту до Канади та заохочення інвестицій з Канади до України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проект буде спрямований на підтримку українських малих і середніх підприємств, надаючи пріоритетність бізнесу, керованому жінками, з метою успішного експорту в Канаду і залучення канадських інвестицій.

Крім того, проект буде надавати технічну допомогу у п'яти пріоритетних галузях щодо торгівлі та інвестицій, а також сприятиме розвитку ділових зв'язків між Україною і Канадою й реалізації Угоди про вільну торгівлю між Канадою і Україною.

Довідково: CUTIS - п'ятирічний канадсько-український проект з підтримки торгівлі та інвестицій, що фінансується Урядом Канади через Міністерство міжнародних справ Канади.

Проект розпочав свою діяльність в лютому 2016 р. і триватиме до лютого 2021 р.

Проект тісно співпрацює з Міністерством економічного розвитку й торгівлі та Офісом з просування експорту при Мінекономіки.

Нагадаємо, Верховна рада ратифікувала угоду про створення зони вільної торгівлі з Канадою.

Також нещодавно Верхня палата парламенту Канади (Сенат) підтримала у другому читанні ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою. Тепер документ переданий до профільного комітету, після чого відбудеться остаточне голосування у третьому читанні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.