США опублікували вимоги до стіни на кордоні з Мексикою: висока, непробивна та гарна

Неділя, 19 березня 2017, 13:57

В США хочуть побудувати на кордоні з Мексикою стіну, висотою від 5 до 9 метрів, яка буде красиво виглядати з північної сторони та яку буде дуже важко перелізти.

Про це йдеться у вимогах для потенційних підрядників проекту, розміщених прикордонно-митною службою США, передає Bloomberg.

Згідно із документами, споруда повинна бути приблизно 30 футів (9 метрів) у висоту, причому дозволений мінімум становить 18 футів (5,5 метрів).

Стіна може бути створена із залізобетонних конструкцій та інших матеріалів, та через яку неможливо перелізти або зробити підкоп.

Головна вимога - стіна має бути міцною для таких інструментів як кувалда, зубило та інші інструменти.

Крім того, зазначається, що стіна повинна бути достатньо міцною, щоб у ній принаймні протягом 30 хвилин не можна було проробити отвір діаметром 30 см.

Ще одна вимога - на північній стороні стіна має бути в "естетично приємних кольорах" та має відповідати навколишньому середовищу.

Нагадаємо, у січні президент США Дональд Трамп підписав директиву про будівництво стіни на кордоні Сполучених Штатів з Мексикою, розпочавши таким чином реалізацію однією зі своїх передвиборних обіцянок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.