Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів Кіпру, Чехії та ОАЕ

фото
Четвер, 2 березня 2017, 17:57

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів низки іноземних країн, Республіки Кіпр – Луіса Телемаху, Чеської Республіки – Радека Матули та Об’єднаних Арабських Еміратів – Салема Алі Аль-Каабі.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Під час бесіди глави держави з послом Кіпру в Україні сторони обговорили графік двосторонніх контактів на високому рівні … агресію РФ проти України. Президент подякував Кіпру за … підтримку … та висловив сподівання на подальше збереження єдності ЄС у питаннях санкції проти Росії", – повідомили у прес-службі. 

посол Кіпру Луіс Телемаху

"В центрі уваги під час бесіди з Послом Чехії Радеком Матулою були питання активізації двостороннього політичного діалогу … , активізації співробітництва у Вишеградській четвірці … Посол Чехії наголосив, що питання територіальної цілісності та суверенітету України не може бути предметом будь-яких переговорів чи компромісів", – йдеться далі у повідомленні.

посол Чехїі Радек Матула 

"Петро Порошенко та Посол ОАЕ Салем Алі Аль-Каабі обговорили питання залучення інвестицій в економіку України. Пріоритетними  сферами … визначено енергетичну сферу, агропромисловий сектор та галузь інфраструктури. Співрозмовники порушили також питання лібералізації візового режиму", – відзначили у Порошенка.

посол ОАЕ Салем Алі Аль-Каабі

У прес-службі також додали, що посли Чехії та Кіпру висловилися за якомога швидше надання Україні безвізового режиму ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.