Напад в аеропорту Орлі: чоловік був під впливом наркотиків та алкоголю

Понеділок, 20 березня 2017, 12:35

Чоловік, який був застрелений в аеропорту Парижа Орлі після того, коли намагався вихопити зброю у військового,  був під впливом наркотиків і алкоголю.

Про це повідомляє AFP з посиланням на джерело у суді.

"Токсикологічна експертиза, проведена у неділю, показала рівень вмісту алкоголю 0.93 грама на літр крові, та наявність коноплі та кокаїну", - сказало джерело.

Повідомляється, що слідчі досі намагаються зрозуміти, що спонукало 39-річного Зієда Бена Бельгасем вдатися до нападу, що призвело евакуації близько 3 тисяч людей з аеропорту.

Нагадаємо, у недільному інтерв'ю французькій радіостанції "Європа-1", батько підозрюваного заявив, що його син не є практикуючим мусульманином та вживав алкоголь. За його словами, його син "ніколи не був терористом".

Раніше прокрор розповів, що підозрюваний ісламістський екстреміст, який у суботу був вбитий після того, як намагався вихопити зброю у військового в аеропорту Парижа Орлі, заявляв, що хоче вбити та померти заради Аллаха.

Як повідомлялося, в аеропорту Парижа Орлі в суботу невідомий намагався вихопити зброю у військового. Після цього він був застрелений французькими військовими.

Згодом глава МВС Франції Бруно Ле Ру підтвердив причетність нападника з аеропорту Орлі до ще трьох інцидентів, які сталися у суботу вранці в передмістях Парижа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.