Кремль спростовує організацію Фійоном платної зустрічі з Путіним

Середа, 22 березня 2017, 12:52

Інформація про те, що кандидат в президенти Франції Франсуа Фійон за винагороду організував для ліванського мільярдера Фуада Махзумі зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, не відповідає дійсності.

Про це повідомив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє російський "Интерфакс".

"Ми бачили повідомлення ЗМІ. Скажу чесно, вони нагадують чергову фальшивку, те, що ми називаємо англійською fake news", – відзначив Пєсков.

"Стосовно зустрічей президента, то вони організовуються протоколом президента, і тут теж виключена роль будь-яких посередників",– додав прес-секретар Путіна.

Стосовно зустрічі, яку Фійон начебто організував для ліванського мільярдера Махзуми, за словами Пєскова, на Петербурзькому міжнародному форумі, де згідно з повідомленнями ЗМІ і відбувалася ця зустріч, Путін "на ногах" і в кулуарах спілкується і фотографується з великою кількістю підприємців.

"Це абсолютно не вимагає якогось посередництва, і це все відбувається абсолютно, що називається, "на ногах" і на бігу", – наголосив він.

Раніше повідомлялося, що у французьких ЗМІ зʼявилася інформація про те, що ліванський бізнесмен Фуад Махзумі заплатив Франсуа Фійону 50 000 доларів за організацію зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.