Теракт у Лондоні: серед поранених громадяни Франції, Румунії та Південної Кореї

Четвер, 23 березня 2017, 08:32

Серед постраждалих від нападу біля будівлі парламенту в Лондоні школярі з Франції, також громадяни Румунії та Південної Кореї.

Про це повідомляє ВВС.

"Серед постраждалих від атаки у Вестмінстері група французьких школярів, які застрягли у тісняві на мосту", - відзначає видання.

Повідомляється також про чотирьох постраждалих студентів з університету Ланкастері. Стан двох з них описується як "легкопоранені", двоє інших отримали незначні травми.

Відомо також, що постраждали туристи з Румунії та Південної Кореї. Наразі відомо, що поранення отримали пʼятеро південнокорейських туристів.

"За інформацією Міністерства закордонних справ Південної Кореї, вони постраждали в тисняві, як люди намагалися покинути зону після атаки. Серед них троє жінок і один чоловік віком 50 і 60 років, які отримали переломи, тоді як ще одна жінка віком 60 років дістала травму голови і потребує операції", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що внаслідок теракту біля будівлі парламенту в Лондоні загинули пʼятеро осіб, щонайменше 40 отримали поранення.

Нагадаємо, за даними очевидців, напад біля парламенту почався на Вестмінстерському мосту, коли автомобіль спочатку врізався в парапет, зачепивши пішоходів, поїхав далі до парламенту, де врізався в огорожу.

Поліцейські застрелили чоловіка, який вискочив з автомобіля і напав на них з ножем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.