У Бірмінгемі затримали трьох осіб за підозрою у причетності до теракту в Лондоні

Фото
Четвер, 23 березня 2017, 09:29

У Бірмінгемі поліція затримала кілька осіб за підозрою у причетності до теракту біля будівлі парламенту в Лондоні, внаслідок якого загинули четверо осіб, включаючи нападника, та щонайменше 40 отримали поранення.

Про це повідомляє Sky News з посиланням на свої джерела.

За даними джерел, озброєні поліцейські провели обшук в одному із будинків міста по вулиці Хеглі-Роуд та перекрили кілька доріг в районі Еджбастон.

Свідок, який працює поблизу, розповів виданню Press Association: "Особа з Лондона жила тут. Вони прийшли та затримали трьох чоловіків".

Виданню Sky News стало відомо, що обшук пов'язаний із терористичною атакою в Лондоні, що сталася у середу, 22 березня, під час якої загинув співробітник поліції та ще 3 осіб.

Повідомляється, що дороги навколо адреси, де був проведений обшук, вже відкрито, але співробітники поліції залишаються на місці.

 Фото Sky News
 Фото Sky News

Раніше повідомлялося, у Лондоні в районі Вестмінстерському мосту, біля парламенту Британії, відбулася перестрілка.

За даними очевидців, напад біля парламенту почався на Вестмінстерському мосту, коли автомобіль спочатку врізався в парапет, зачепивши пішоходів, поїхав далі до парламенту, де врізався в огорожу.

Поліцейські застрелили чоловіка, який вискочив з автомобіля і напав на них з ножем.

За останніми даними, внаслідок теракту біля будівлі парламенту в Лондоні загинули 4 особи, щонайменше 40 отримали поранення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.