Ле Пен: ЄС "помре", глобалісти програють

Понеділок, 27 березня 2017, 12:40

Кандидат у президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що Євросоюз зникне, та пообіцяла захищати країну від глобалізації.

Про це лідер ультраправих заявила на мітингу у місті Лілль в неділю, повідомляє Reuters.

За словами Ле Пен, французькі вибори будуть наступним кроком "глобального повстання народу".

"Європейський Союз помре, тому що люди більше не хочуть його ... зухвалим та гегемоністським імперіям судилося загинути", - заявила вона.

"Настав час перемогти глобалістів", - сказала вона, звинувативши своїх головних суперників - центриста Еммануеля Макрона та консерватора Франсуа Фійона у "зраді" їхніх політик, орієнтованих на ЄС та ринок.

Нагадаємо, кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен запевняє виборців, стурбованих її наміром вивести країну з єврозони, що хаосу в зв’язку з цим не буде.

Раніше лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен заявила, що Велика Британія показала іншим країнам шлях, як можна залишати Європейський Союз.

Варто додати, що французькі ультраправі на чолі з Ле Пен належать до так званих євроскептиків, тобто тих політичних сил, які виступають проти ЄС. Ле Пен неодноразово заявляла про необхідність виходу Франції з єврозони і намір відмовитися від євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.