Прем’єр Сербії приїхав до Путіна за тиждень до виборів президента

фото
Понеділок, 27 березня 2017, 18:53

Прем’єр-міністр Сербії Александр Вучич за тиждень до президентських виборів, на яких він має всі шанси на перемогу, приїхав з візитом до Москви.

Про це повідомляє сайт сербського уряду.

Вучич зустрівся з президентом РФ Володимиром Путіним і обговорював "ситуацію в регіоні і позицію Сербії для забезпечення миру і стабільності".

Сербський прем’єр відзначив підтримка Росією збереження територіальної цілісності Сербії і наголосив на необхідності співпраці в інших областях, таких як економіка, щоб збільшити товарообіг між країнами.

"Ми очікуємо, що в Сербію прийдуть нові російські компанії", - сказав Вучич і нагадав, що під час попередніх зустрічей, в центрі уваги була заборгованість Сербії перед "Газпромом", якої, за його словами, більше немає.

 

"Ми розмовляли з багатьох питань. Говорили  і про нові підприємства, які повинні інвестувати в Сербію, і про те, що спільно потрібно робити, що б покращити співпрацю. Я сказав президенту, що ми очікуємо в Сербії нові російські компанії. Я був здивований, коли зрозумів, наскільки докладно знайомий Путін з багатьма нашими проектами і роботою", - заявив прем'єр.

Нагадаємо, за останніми соцопитуваннями Александр Вучич має всі шанси на перемогу вже в першому турі виборів президента Сербії.

Чинний президент Томіслав Ніколіч, який виступає за більш тісні зв'язки з Росією, відмовився балотуватися на другий термін. Ніколіч і Вучич представляють одну політичну силу - Сербську прогресивну партію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: