Трамп звинуватив лідерів демократів у зв’язках з Росією

Субота, 4 березня 2017, 10:39

Президент США Дональд Трамп звинуватив провідних політиків Демократичної партії у зв’язках з Росією і закликав почати проти них розслідування.

Фотографії лідера демократів у Сенаті Чарльза Шумера і лідера меншості у Палаті представників різної давності, на яких вони разом з російськими політиками, Трамп виклав у Твіттері.

"Давайте негайно розпочнемо розслідуванняз приводу сенатора та його зв'язків із Росією та Пуітним. Який він лицемір! ", - написав Трамп.

Шумер одразу відповів президенту, заявивши, що фото було зроблено у 2003-му році публічно.

Інший президентський твіт містить фото Ненсі Пелосі і статтю видання Politico, яка вказує на те, що Пелосі сказала неправду, коли раніше заявила, що ніколи не зустрічалась із послом Росії у США Кисляком.

"Я також вимагаю розпочати друге, після Шумера, розслідування щодо Пелосі та її зв'язків із Росією, і того факту, що вона про них збрехала", - написав Трамп.

Раніше повідомлялося, що лідер демократів у Палаті представників Конгресу США Ненсі Пелосі вимагає відставки генерального прокурора Джеффа Сешнса після того, як стало відомо, що він у минулому році двічі розмовляв з послом Росії в США і не розповів про це на слуханнях у Сенаті щодо затвердження його кандидатури на посаду глави міністерства юстиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: