У Сирії при штурмі Пальміри загинув російський військовий

Понеділок, 6 березня 2017, 18:00

У Сирії при штурмі Пальміри 2 березня загинув 24-річний російський військовий.

Про це повідомляє російське видання "Коммерсантъ".

"В Нижньому Новгороді сьогодні попрощалися з 24-річним Артемом Горбуновим, військовослужбовцям 96-ї окремої розвідувальної бригади, який загинув при штурмі Пальміри 2 березня", - йдеться в повідомленні видання.

Інформацію про загибель військовослужбовця підтвердила його вдова. "Він загинув при виконанні службових обов'язків",- сказала вона.

Крім того, про загибель російського військового повідомили сьогодні й активісти групи Conflict Intelligence Team, що займаються розслідуванням військових конфліктів в Сирії та Україні.

За даними видання, у прес-службі Міноборони РФ не змогли прокоментувати новину про нові втрати серед російського контингенту в Сирії: "Нам потрібно все з'ясувати, пишіть запит".

Повідомляється, що всього, за даними Міноборони РФ, під час сирійської кампанії загинули 27 російських військовослужбовців.

Раніше повідомлялося, що у Сирії під час боїв за Пальміру на міні підірвався начальник управління бойової підготовки штабу Західного військового округу РФ генерал-майор Петро Мілюхін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.