Росіяни намагаються приховати те, що сталося у Сирії - чиновники США

Середа, 12 квітня 2017, 09:23

Росія намагається приховати те, що відбулося під час сирійської хімічної атаки, використовуючи кампанію з дезінформації.

Про це повідомляє ABC News з посиланням на високопоставлених представників адміністрації.

Як відомо, після атаки Росія намагалася перекласти провину заявляючи, що були підірвані склади з хімічною зброєю терористів. Сирійський уряд також заперечує використання хімічної зброї.

"Ми сильно впевнені в тому, що ні терористи чи інші суб'єкти (конфлікту) не здійснювали атаку", - заявив високопоставлений чиновник адміністрації, зазначивши, що вони не могли мати зарин.

"Мені здається очевидним, що росіяни намагаються приховати те, що там сталося", - заявив один високопоставлений представник адміністрації.

"Ми дуже серйозно ставимося до того, що Сирія може володіти ще додатковими отруйними речовинами в інших місцях", - сказав чиновник.

Раніше повідомлялося, що у Сполучених Штатах дійшли висновку, що Росія знала наперед про атаку зі застосуванням хімічної зброї в Сирії, яку було скоєно минулого тижня.

Нагадаємо, напередодні президент РФ Володимир Путін заявив, що в Сирії готуються нові провокації, щоб звинуватити сирійську владу у використанні хімічної зброї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.