Трамп: візит Тіллерсона в Росію пройшов краще, ніж очікувалося

Четвер, 13 квітня 2017, 10:31

Президент США Дональд Трамп заявив, що візит державного секретаря США Рекса Тіллерсона до Росії пройшов краще, ніж очікувалося.

Про це Трамп заявив під час зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

"Також хочу відзначити величезну роботу, яку виконав наш державний секретар, Рекс Тіллерсон, щоб зміцнити Альянс НАТО, а також поїздку до Москви держсекретаря для просування інтересів безпеки Сполучених Штатів та їхніх союзників.

Він зробив приголомшливу роботу. Бачив лише дещо зі зробленого, то він зробив абсолютно приголомшливу роботу", - заявив Трамп.

"Я думаю, що він мав дуже успішну зустріч в Росії. Але ще побачимо. Ми побачимо кінцевий результат, який буде помітний протягом тривалого періоду часу, можливо. Але кінцевий результат - це набагато важливіше, це не просто розмови. І я думаю, що, грунтуючись на тому, що я чув, справи пройшли досить добре, навіть краще, ніж очікувалося", - заявив він.

Раніше повідомлялося, що переговори між главою російського МЗС Сергієм Лавровим і держсекретарем США Рексом Тиллерсоном у Москві тривали близько трьох годин і пройшли в "крижаний" атмосфері.

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон за підсумками зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним та главою МЗС Росії Сергієм Лавровим заявив, що без повного виконання Мінських домовленостей, ситуація в Україні буде залишатися перешкодою на шляху до поліпшення відносин між США і Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.