Європарламент продовжив співпрацю з Верховною радою в рамках меморандуму

Четвер, 20 квітня 2017, 14:55

Європейський парламент продовжив співпрацю з Верховною радою України в рамках меморандуму про взаєморозуміння.

Про це повідомляється на сайті Європарламенту.

"Після успішного закінчення другого "Діалогу Жан Моне" Андрій Парубій, спікер Верховної ради України та від імені глави Європарламенту Антоніо Таяні - пан Елмар Брок (ЄНП, Німеччина) в четвер обмінялися листами, щоб підтвердити продовження Меморандуму про взаєморозуміння між парламентами двох країн щодо співробітництва та зміцнення потенціалу", - йдеться у повідомленні.

"Я тут від імені президента Антоніо Таяні, щоб продовжити Меморандум про взаєморозуміння, щоб підтвердити ще раз, що Україна є пріоритетним для Європейського парламенту, щоб підтвердити, що президент Антоніо Таяні здійснить візит в Україну при першій можливості.

Те, що ви досягаєте тут, у Верховній раді, має життєво важливе значення для демократичного майбутнього України та є важливим символом надії для всього регіону", - заявив євродепутат Брок.

Нагадаємо, у 2015 році Верховна рада України та Європейський парламент підписали Меморандум про взаємодію, який передбачає підтримку реформування інституційної спроможності українського парламенту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: