Опозиція Албанії заблокувала дороги та вимагає уряду технократів

Фото
Понеділок, 24 квітня 2017, 17:26

В Албанії прихильники опозиційної Демократичної партії заблокували кілька головних доріг у країні на одну годину, посилюючи таким чином свій двомісячний протест проти уряду Еді Рами.

Про це повідомляє Balkan in Sight.

За даними видання, тисячі прихильників опозиції заблокували п'ять перехресть національного значення в понеділок з 11 ранку до полудня, з вимогою технічного уряду, який би провів вільні та справедливі парламентські вибори, що призначені на 18 червня.

Фото Balkan in Sight
Фото Balkan in Sight 

Раніше повідомлялося, що албанська опозиція починаючи з понеділка має намір посилити протестні акції проти уряду Еді Рами і на годину заблокує всі траси національного значення у країні.

18 лютого опозиційні партії поставили навпроти будівлі уряду намет, закликаючи Еді Раму піти у відставку, відкривши таким чином шлях до формування технічного уряду і проведення чесних виборів.

Опозиція планує великий протест 7 травня у місті Кавая, де в цей день відбудуться вибори мера. Опозиція бойкотує ці вибори і очікує, що протест переросте в національний. Також опозиційні сили вирішили бойкотувати парламентські вибори, призначені на 18 червня, оскільки на їх думку уряд Рами не здатний забезпечити проведення вільних і чесних виборів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.