Україну у липні відвідає Північноатлантична рада НАТО на чолі зі Столтенбергом

Вівторок, 25 квітня 2017, 17:39

Делегація Північноатлантичної ради НАТО на чолі з генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом відвідає Україну у липні цього року.

Про це по завершенні засідання Комісії Україна-НАТО в штаб-квартирі Альянсу у Брюсселі повідомила віце-прем’єр-міністр України Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає УНІАН.

"Комісія Україна-НАТО і представники країн-членів Альянсу підтвердили подальшу підтримку суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України та підтвердили рішення про візит в липні Північноатлантичної ради до України", - сказала вона.

Климпуш-Цинцадзе уточнила, що цей візит відбудеться в рамках відзначення 20-річчя підписання Хартії про особливе партнерство між Україною і НАТО.

"Це – серйозний політичний сигнал, а також можливість для нас познайомити всіх послів країн-членів НАТО як із здобутками, так і проблемами, з якими ми сьогодні стикаємося, одночасно ведучи війну і змінюючи країну", - зазначила віце-прем’єр.

Конкретна дата візиту делегації Північноатлантичної ради ще не відома. Останній раз члени Північноатлантичної ради відвідували Україну у червні 2008 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.