РФ заборонила ввезення продукції найбільшого виробника вина Чорногорії

Середа, 26 квітня 2017, 09:48

Росспоживнагляд заборонив ввезення до Росії продукції найбільшого в Чорногорії виробника вина через начебто невідповідність товару вимогам до якості і безпеки.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У 2017 році Федеральною службою з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини виявлено 24 партії алкогольної продукції (виробник "13.JUL PLANTAZE" AD, Республіка Чорногорія), які не відповідають за показниками якості і безпеки вимогам чинного законодавства у сфері захисту прав споживачів та санітарно-епідеміологічного благополуччя населення", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за результатами досліджень продукції було виявлено вміст пестицидів і пластифікаторів, а також виявлені сторонні включення.

"Незважаючи на застереження з боку Росспоживнагляду, виробник "13.JUL PLANTAZE" до теперішнього часу не представив інформацію щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів і забезпечення безпеки алкогольної продукції, що поставляється в Росію", — додали у відомстві.

У Росспоживнагляді уточнили, що партії алкогольної продукції, що не відповідають встановленим вимогам, були вилучені з обороту, а матеріали передані в суд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.