Під посольством України в Ризі готують проросійський мітинг до приїзду Порошенка

Понеділок, 3 квітня 2017, 17:13

У зв’язку з візитом до Латвії президента України Петра Порошенка під посольством України в Ризі готують проросійську демонстрацію.

Заклик, який зараз активно тиражують російськомовні латвійські ЗМІ, вперше поширила на Facebook користувачка Anda Borisova.

"Ми закликаємо вас не бути байдужими, прийти 4 квітня з 16:00 до 19:00 до Українського посольства в Ризі і приєднатися до нашого заклику: "Порошенко, виконай обіцянку - зупини війну, припини вбивство дітей, жінок, мирного населення незалежного Донбасу!" – йдеться у її повідомленні.

Як повідомляє портал mixnews.lv, заявка на проведення мітингу під посольством України надійшла до Ризької думи.

Втім, на сторінці заходу у Facebook, організатором якого виступає блогер Grigorij.Lv, відомий як Григорій Федькін, блогер сайту пропагандистського телеканалу "Звезда", до участі в мітингу станом на 17.10 3 квітня зголосилися менше десятка людей.

Як повідомлялося, в рамках візиту Порошенка до Латвії 4 квітня, заплановані його зустрічі з президентом Латвії Раймондом Вейонісом, прем’єр-міністром Марісом Кучинскісом, а також спікером Сейму Латвійської Інарою Мурнієце.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.