У Німеччині екстремісту, який заклав бомбу на вокзалі у Бонні, дали довічне ув'язнення

Понеділок, 3 квітня 2017, 19:16

Німецький суд засудив в понеділок до тривалих термінів тюремного ув'язнення чотирьох ісламських екстремістів за планування теракту та за замах на вбивство ультраправого політика.

Про це повідомляє The Associated Press.

Регіональний суд Дюссельдорфа визнав Марко Г., (прізвище якого не було опублікований у відповідності з законами про конфіденційність), винним у замаху на вбивство - зокрема за розміщення вибухового пристрою на залізничному вокзалі в західній частині міста Бонн у грудні 2012 року.

Повідомляється, що хоча саморобна бомба була виявлена і знешкоджена, суд відзначав, що 30-річний німець, який прийняв іслам, заслужив довічне ув'язнення у зв'язку з серйозністю злочину.

Таке рішення виключило можливість його звільнення після 15 років. Трьох його спільників засудили до позбавлення волі від 9 до 12 років.

Як відомо, у грудні 2012 року на головному вокзалі в Бонні було виявлено вибуховий пристрій, який поліція вивела з ладу, використавши водяну гармату. Через рік поліцейські затримали чотирьох ісламістів за підозрою в організації теракту на вокзалі в Бонні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.