Франція посилила заходи безпеки у громадському транспорті після теракту в РФ

Вівторок, 4 квітня 2017, 10:17

Після теракту у метро Санкт-Петербурга МВС Франції вирішило посилити заходи безпеки у громадському транспорті столичного регіону Іль-де-Франс.

Відповідне розпорядження зробив глава МВС Франції Маттіас Фекль, повідомляє Le Figaro.

"Після подій у Санкт-Петербурзі і в якості попереджувального заходу міністр внутрішніх справ Маттіас Фекль вирішив посилити заходи безпеки і громадському транспорті Іль-де-Франс" - йдеться у повідомленні МВС.

У громадському транспорті збільшили кількість патрулів з метою "забезпечити істотну видиму присутність поліцейських, жандармів і військових у громадському транспорті".

"У світлі дуже високого рівня терористичної загрози уряд продовжує вживати всіх необхідних заходів для захисту французів. Наша пильність максимальна і мобілізація сил правопорядку повна" - заявили в МВС Франції.

Нагадаємо, 3 квітня близько 14:00 у Санкт-Петербурзі на перегоні між станціями "Сінна площа" і "Технологічний інститут" у вагоні метро стався вибух.

За останніми даними, в результаті теракту загинули 11 людей, ще 45 були госпіталізовані. Українців серед постраждалих немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.