Посольство РФ в США каже, що переговори Трампа з Лавровим не записувалися

Середа, 17 травня 2017, 16:15

У Посольстві Росії в США заявили, що переговори між президентом США Дональдом Трампом та главою МЗС РФ Сергієм Лавровим не записувалися, проте є розшифровка стенограми зустрічі.

Про це у своєму Twitter повідомляє ABC News.

"Посольство РФ в США заявляє, що немає запису переговорів між Трампом та російськими чиновниками, але є нотатки та "розшифровка", - повідомляє ABC News.

У посольстві Росії в США також повідомили, що готові поділитися копією нотаток, зроблених під час зустрічі Трампа та російських чиновників.

Раніше Путін заявив, що Росія готова надати стенограму розмови міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і президента США Дональда Трампа, якщо адміністрація США буде не проти.

Нагадаємо, нещодавно видання Washington Post повідомило, що президент США Дональд Трамп минулого тижня під час зустрічі в Білому домі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим розкрив йому надсекретну інформацію щодо "Ісламської держави". Розкриття цієї інформації поставило під загрозу надважливе джерело американської розвідки у питанні "Ісламської держави".

У Білому домі заперечили розкриття даних. Дональд Трамп при цьому заявив, що мав повне право ділитися з Росією інформацією, яка стосується питань тероризму та безпеки авіапольотів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.