Міністр внутрішньої безпеки США вважає корисним мати будь-які канали зв'язку з РФ

Понеділок, 29 травня 2017, 14:35

Міністр внутрішньої безпеки США Джон Келлі вважає, що добре мати будь-які канали зв'язку з Росією, захищаючи таким чином план радника та зятя президента США щодо налагодження таємного каналу зв’язку з росіянами.

Про це повідомляє The Associated Press.

Виступаючи напередодні у недільних інформаційних програмах, Келлі заявив, що не знає, чи новини про плани зятя Трампа створити секретний канал зв’язку між штабом Дональда Трампа і Кремлем, є правдивими.

Проте Келлі заявив, що створення такого каналу зв'язку не хвилює його, та не може завдати шкоди інтересам національної безпеки США.

За його словами, все це нормально та прийнятно. "Будь-який спосіб, завдяки якому ви можете спілкуватися з людьми, особливо з організаціями, які, можливо, не особливо доброзичливі до нас, є доброю справою", - заявив Келлі.

Напередодні радник з національної безпеки США Герберт Макмастер прокоментував повідомлення про те, що зять Дональда Трампа намагався налагодити таємний канал зв’язку з Росією, заявивши, що так зване прокладання резервних каналів є звичайною справою.

Нагадаємо, видання The Washington Post повідомило, що зять президента США і його радник Джаред Кушнер пропонував послу Росії Сергію Кисляку створити секретний канал зв’язку між штабом Дональда Трампа і Кремлем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.