ЄБРР відкрив четвертий представницький офіс в Одесі

Вівторок, 30 травня 2017, 18:01

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) відкрив четвертий представницький офіс в Одесі, таким чином, завершивши формування цих офісів в Україні.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Відкриття нашого четвертого офісу після київського, львівського і харківського є потужним сигналом для місцевих та іноземних інвесторів, а також ринку загалом. Ми переконані, що новий офіс сприятиме розвитку малого бізнесу в Одеській області та на півдні України загалом.

Те, що ми робимо сьогодні, було б неможливим без успішних реформ, які відбулися за останніх кілька років завдяки зусиллям уряду", - цитує прес-служба ЄБРР управляючого директора ЄБРР у країнах Східної Європи і Кавказу Франсіса Маліжа.

ЄБРР – найбільший міжнародний фінансовий інвестор в Україні. З початку діяльності банку в країні в 1993 році його сукупні зобов'язання досягли майже EUR12 млрд у рамках 369 проектів.

Раніше повідомлялося, що директор Європейського банку реконструкції і розвитк в Україні Шевкі Аджунер розраховує, що цього року банк збільшить інвестиції в реалізацію проектів в Україні до 1 млрд євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.