Ідея створення секретного каналу зв’язку належить росіянам, а не зятю Трампа - ЗМІ

Вівторок, 30 травня 2017, 19:45

Зять президента США і його радник Джаред Кушнер справді зустрічався з послом РФ Сергієм Кисляком, але не пропонував йому створити спеціальний канал зв'язку, таку ідею запропонували росіяни.

Про це повідомляє Fox News з посиланням на джерело, знайоме із питанням.

За даними джерела, груднева зустріч між Кушнером та послом Росії Кисляком в "Trump Tower" була зосереджена на темі Сирії.

В ході зустрічі саме росіяни, а не Кушнер, заторкнули ідею використання безпечного каналу зв'язку між адміністрацією Трампа та Росією.

За словами джерела, ідея створення постійного секретного каналу ніколи не обговорювалася. В розмові йшлося лише про можливість провести одноразовий дзвінок щодо Сирії.

Нагадаємо, видання The Washington Post повідомило, що зять президента США і його радник Джаред Кушнер пропонував послу Росії Сергію Кисляку створити секретний канал зв’язку між штабом Дональда Трампа і Кремлем.

Нещодавно стало відомо, що ФБР перевіряє зятя президента Дональда Трампа і одного з його старших радників Джареда Кушнера у справі про зв'язки з Росією.

При цьому повідомлялося, що Кушнер щонайменше один раз в грудні зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком, а також з російським банкіром Сергієм Горьковим.

Також стало відомо, що Кушнер приховав щонайменше три контакти з послом РФ Сергієм Кисляком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.