Флінн погодився надати Сенату деякі документи у справі про зв'язки з РФ - ЗМІ

Середа, 31 травня 2017, 14:25

Майкл Флінн, колишній радник з національної безпеки президента США Дональда Трампа, надасть документи комітету Сенату США  з розвідки в рамках розслідування про втручання Росії у вибори в 2016 році.

Про це повідомляє The Associated Press.

У вівторок, особа, наближена до Флінна повідомила, що він передасть документи, пов'язані з двома компаніями, а також деякі особисті документи, які запитував комітет.

Особа, яка говорила на умовах анонімності, повідомила, що Флінн передасть деякі документи наступного тижня.

Раніше повідомлялося, що колишній радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн посилатиметься на п'яту поправку до Конституції США, щоб не давати свідчення, які можуть бути використані проти нього.

Після цього з'явилася інформація, що комітет Сенату з розвідки США, який веде розслідування про втручання Росії в американські вибори, направить виклики до свідчень двом компаніям колишнього радника з національної безпеки Майкла Флінна, таким чином унеможливлюючи використання п’ятої поправки.

Нагадаємо, на початку травня комітет Сенату США з розвідки зажадав від колишнього радника президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкла Флінна передати всі документи та записи про зв'язки з РФ.

Як відомо, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого через скандал про контакти з Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.