Кухні якого формату популярні серед населення?

promoted
Четвер, 4 травня 2017, 10:15

Вибір кухонних меблів – задача не з простих, адже окрім естетичного вподобання важливо врахувати практичність, функціональність інтер’єрного атрибуту. Для сучасної кухні дизайнери пропонують меблі у кількох стильових концепціях – хай-тек, модерн, класика, мінімалізм. Втілення творчих забаганок – пріоритет меблів на замовлення. В такому разі, ви обираєте не лише матеріал та геометрію, а й колір, оздоблення, фурнітуру.

Провідні меблеві гіпермаркети, такі як МебельОК, орієнтуються на широку цільову аудиторію, а тому пропонують як недорогі компактні гарнітури, так і елітні вироби в натурального дерева, з дорогим декором із скла, хромованих деталей тощо.

Щодо кольору, в пріоритеті меблі світлих тонів: білі кухні – тренд нового сезону, отож, мерщій обновлюємо інтер’єр!

Кухні якого формату популярні серед населення 

Коли форма та колір мають значення

Серед населення популярні кухні, у яких раціонально поєднані естетика та функціональність. Комплект обирається під параметри локації: чим більша та просторіша кухня, тим насиченіше її дизайн.

Семантика приміщення наштовхує на вибір предметів, необхідних для приготування та споживання їжі, тому на кухні, окрім побутової техніки та базових меблів, знадобляться ще й м’який куточок із зручним столом.

Для кухонь, які за цільовим призначенням ще й гостинні, рекомендовані великі обідні столи кутової та кругової геометрії, а також м’які стільці із спинками.

Сучасні креативні кухні доволі демократичні. Барні стійки, табурети на високих ніжках, підвісні елементи для зберігання посуду користуються шаленої популярністю у дизайнерів-урбаністів.

Малогабаритні приміщення та кухонні зони у квартирах-студіях не провокують на експерименти за складними інтер’єрами. Візуально розсунути простір допоможе кухонна атрибутика світлого, білого кольору, з присутністю скла. Для малометражних кухонь доцільні також меблі-трансформери (як то: розкладний стіл, диван-комод тощо).

Безпека та практичність матеріалів

Вигоди меблів – від якості матеріалів. Враховуючи те, що місце приготування та споживання їжі це зона "активних дій", сучасні виробники кухонь використовують міцні, екологічно безпечні матеріали, стійкі до:

  • температурних перепадів,
  • вологи,
  • хімічних впливів.

Найдоцільніше обирати модульну кухню з деревини, МДФ, ДСП, штучного каміння (композиту на основі кварцу) і т.д. Інноваційна сировина легка у чистці та не примхлива у сервісі.

Комфорт – невід’ємна частина побуту. Якщо з матеріалами та гамою ви зорієнтувалися, зосередьтесь на інженерії. "Розумна" кухня – це, насамперед, раціональне розміщення шафок, стола, стільців, мийки. Для ретельнішої економії простору замовляйте кухонні шафи-купе, пенали та етажерки.

Не перенасичуйте кухню зайвими, ламкими предметами інтер’єру, адже безпека – невід’ємна умова зручностей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.